4 de maig 2018

Visqui la vida!


Taiwan, l’illa amb un dels índexs de fecunditat més baixos del món, es proposa tallar la llum a les nits per augmentar la natalitat! La diputada promotora de la iniciativa, professional de la ginecologia, vol apagar els artefactes lluminosos a partir de les 22:00h. Mataria dos ocells d’un tret tot reviscolant-ne un tercer. Fomentaria l’estalvi energètic, l’alegria conjugal i, en conseqüència, la natalitat del país. Per arrodonir la iniciativa l’ajuntament de Taipei vol remeiar-ho organitzant, a més a més, un programa de trobades de solters.

A latituds oposades un sondeig divulga que un de cada tres matrimonis als Estats Units comença la relació online, una pràctica espartana de gasiva relació inodora sense epidermis pel mig. Aprofitant l’avinentesa virtual, el màxim responsable de Facebook, Mark Zuckerberg, ha aventurat l’imminent llançament de Dating, una aplicació de cites que servirà per construir relacions reals a llarg termini, no només aventures.

Dues iniciatives complementàries amb una finalitat convergent però sense punt de trobada perquè, sense corrent elèctric, difícilment ens endollarem a la virtualitat romàntica d’un festeig deslocalitzat per establir, a la llarga, una relació duradora -amb les neurones esmolades en directe-, de les que fructifiquen i asseguren la pervivència dels gens. 

A Taiwan hauran d’aprofitar la llum diürna i l’última xerada fins que les brases es morin a la llar del foc, l’hora màgica en la qual es cremaven els mots, les rondalles i quan l’ombra hiperactiva dels fantasmes tremola carregada de sensual fabulació. 

Notícies magenques, del mes de les flors, que inunden la premsa i deixen reposar en pau les hivernals natures mortes de les voreres urbanes amb fulles mortes voleiant, deposició canina estàtica i un colom esplomissat contemplant-s’ho. Visqui la vida!

A les palpentes, a l’hora d’encendre la passió, en la foscúria nocturna descodificant amb els capcirons dels dits els topants plaents i càlids caldrà no acabar acaronant apassionadament l’estora.

Visqui la primavera, visqui la vida!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada